Alcro Kritvit

vem fick färgen?

Av blippblipp@telia.com i Diverse

2011-05-21

När man gick med i denna testpanel så skulle ju någon i panelen få mer färg! Var det någon som fick detta?

Läs inlägget

Hem ljuva hem

Av carin@hotbrev.com i Slutomdöme

2010-12-09

Att få möjligheten att testa Alcros färg genom Smartson var verkligen välkommet. Jag veckopendlar sedan årsskiftet på grund av arbete på annan ort. Under veckorna bor jag i en etta på ca 40 kvm, huset är byggt på 30-talet och har inte sett en renovering sedan 70-/80-talet. Köket tapetserade jag om när jag flyttade in, för det var hemskt. Men rummet som var målat i någon typ av caffe latte-färg fick duga tills vidare.

Läs inlägget

Bättre sent än aldrig är mitt motto!

Av carin@hotbrev.com i Första intrycket

2010-12-08

Så har man fått tummen ur till att skriva några rader. Jag har målat, målat och åter målat. Hur som helst, låt oss ta det från början. Paketen med färg och tillbehör anlände till min lokala ICA-butik. Personalen där måste tro att jag är helt galen, jag är en stammis när det kommer till att hämta paket och det ena paket är värre än det andra (ja, förpackningsmässigt alltså!). Nåja, i det här fallet tyngre och otympligare.

Läs inlägget

Första strykningen

Av naesgard@hotmail.com i Under testets gång

2010-12-06

Hade ju hoppats på att rollat hela väggen i källaren, men tji fick jag då det var för djupt mellan brädorna… Så nu står jag här med elementpenseln i näven o målar o målar o målar… Färgen täcker väl hyfssat. Luktar lite väl mycket för att vara en vattenfärg. Men men min personliga uppfattning är att färg ska lukta. Så här ser det ut efter första strykningen.

Läs inlägget

Valvet påbörjat

Av naesgard@hotmail.com i Diverse

2010-12-06

Använder spaljen som reglar. Väldigt tätt… Blir nytt golv i hallen och klinker vid ingången.

Läs inlägget

...

Av naesgard@hotmail.com i Första intrycket

2010-12-06

Första intrycket var väl så där. Strul med leverans och fullt av färg i kartongen.. Nu var det bara bestämma sig för vad som skulle målas. Fick bli en vägg i källaren och ett valv i hallen.

Läs inlägget

Målartvätt o maskering

Av naesgard@hotmail.com i Under testets gång

2010-12-06

Målartvättat maskerat o lagt ut täckpapp.

Läs inlägget

Slutresultat- ett helt nytt rum!

Av johanna_lindholm00@hotmail.com i Slutomdöme

2010-12-04

Nu är vi äntligen klara och resultatet blev ju superbra! Färgen kändes bra att arbeta med, inte alls så där rinnig som vissa färger kan vara, utan mer trögflytande och kompakt. Tyckte dessutom att den täckte bra redan vid första påstrykningen. Dock la vi på ett till lager för att det inte skulle lysa igenom något av det gula. Färgen hade, som tidigare nämnts, en bra konsistens och ett plus är att den inte luktade så fränt.

Läs inlägget

No Content Found

Av johanna_lindholm00@hotmail.com i Förväntningar

2010-12-04

Mina förväntnigar på resultatet var höga, speciellt i och med att vi fått så bra verktyg för måleriet. Nu när vi är klara kan jag absolut säga att jag tycker att mina förväntningar infriades.

Läs inlägget

Klart

Av ekholm85@hotmail.com i Diverse

2010-12-03

Nu är det färdigmålat och jag har gjort ordning sonens lilla hörna, det blev så fint Är jätte nöjd med färgen och alla tillbehören! Tack så jätte mycke Smarston och Alcro för jag va en av dom som fick pröva denna färgen, det vart verkligen ett lyft i rummet även om dörrar och lister ännu inte är målade!

Läs inlägget