Smartson Testpilot Bosch TASSIMO

Snabbt och enkelt

Av peter@favorreklambyra.se i Diverse

2010-11-15

Det mest positiva med Tassimo är (förutom att det smakar gott) att det är snabbt och enkelt att göra sig en kopp kaffe, choklad etc. Uppskattas inte minst under vardagmorgnar då man inte har allt för lång tid på sig. Det negativa med hela systemet är att det genererar små plastförpackningar som skall slängas bort, men det kanske kommer en lösning på det också. Kanske butiker som säljer produkterna kan ta emot dem ungefär som man gör med glasflaskor och aluminiumburkar idag.

Läs inlägget

Födelsedagsfirande med Tassimo i högsta hugg

Av rickard.glader@logica.com i Under testets gång

2010-11-14

Jag har fyllt år och hade en liten sammankomst för de närmaste och tänkte bjuda på kaffe med Tassimo maskinen och se hur den klarade av en sammankomst med 13 gäster inkl ej kaffedrickande barn då alltså. Jag ställde upp en rad olika kaffesorter i olika smaker så att gästerna själva fick göra sig en uppfattning om smak. Favoriten i kaffeväg blev (inte helt oväntat) Gevalia mörkrost när vi pratar vanligt kaffe.

Läs inlägget

det goda köket mässan

Av e_rebmann@hotmail.com i Diverse

2010-11-13

gick och tänkte på Bosch tassimmsoo frånvaro på älvsjö mässan…var var ni?…nespresso fanns där men inte bosch tassimmo…hm… vad lätt det är att dricka kaffe nu för tiden, min mörkrost tog slut …var tvungen och gå o köpa nytt för att det smakar så gott….

Läs inlägget

Förväntningar på Bosch Tassimo

Av fashion@jm7.se i Förväntningar

2010-11-09

Jag blev jätteglad när jag blivit utvald till testpilot på Bosch Tassimo. Inom min familj har vi sedan länge funderat på att skaffa en kaffemaskin, men det har aldrig blivit av. Glad gick jag till postkontoret & hämtade mitt paket. Jag hade följande förväntningar på Bosch Tassimo; att produkten skulle vara lättanvänd, smidig att hantera dvs- lätt att rengöra & att den skulle vara liten & kompakt samt snabb bryggfunktion.

Läs inlägget

Hmmm... börjar tvivla hur bra den är.

Av sari.ylonen@kramnet.se i Testpiloternas blogg

2010-11-09

Nu så är smekmånaden över snart och man börjar övergå till det vardagliga. Kapselmaskin i all ära, men jag börjar tycka att det fattas nåt i kaffesmaken. Det smakar för mycket vatten. Kokkaffet är i ett lag för sig. Även om det tar tid o göra så smakar det så mycket mer. De enda som smakar bra är macchiaton och cappucinon, kan bero på den söta mjölken. Chokladen är också en favorit.

Läs inlägget

Tassimotest

Av max.pettersson@eltelnetworks.com i Diverse

2010-11-09

Efter att jag fick veta att jag var “uttagen” bland finalisterna för att testa Tassimo maskinen, gick jag och väntade på besked om vad som komma skall. Kändes nästan lika lång som när jag fått det roliga beskedet att jag var uttagen tills avi’n kom på posten med att jag hade något att hämta där. Spänd av förväntan kastade jag mig iväg och hämtade “jättepaketet” direkt ifrån postens paketbur, för de hann aldrig sortera in paketet i sina hyllor innan jag kom och ville hämta ut det.

Läs inlägget

hmm....Te?

Av e_rebmann@hotmail.com i Diverse

2010-11-04

andra maskiner har te som pods också, kommer det lanseras också?…det blir ju en ännu bredare publik då…har en syster som bara dricker te och kan inte tänka sig en sådan maskin om man bara kan göra kaffe och choklad….trots att hon har familj och en man som dricker kaffe som en tok…..ngt att bita i jag har kommit på att längden för att fixa kaffe nu på morognen är

Läs inlägget

Första intryck av Tassimo

Av roland.saniks@hotmail.com i Diverse

2010-11-03

Var väldig misstänksam över bryggarens kvalité då den i webbutikerna kostar knappt över 1500 kr. Helt ärligt så blev jag överraskad över maskinens finish och byggkvalité. Visst den är av plast och likaså andra espressobryggare i samma klass men Bosch har satsat mycket på kvalitén. Över förväntan! Den röda ytan tycks ha blivit lackat med ett slags metalliclack. Den stora silvriga knappen med lampor omkring är riktig snygg. Mest av allt gillar jag den ergonomiska utformningen på vattentanken.

Läs inlägget

podsen är det komposterbara?

Av e_rebmann@hotmail.com i Diverse

2010-11-03

medan jag njuter av kaffet ..så undrar jag om podsen är komposterbara…samtidigt är jag en muggdrickar, vilket innebär att den portion som jag får kaffe áv innebär en halv mugg kaffe…kan man anpasss portionerr till mugg istället för kopp, ur mång dricker kaffe från kopp nu för tiden? espresson var kanon….perfekt till det goda efter maten…capuccinon kan jag tycka sommed latte macchiaton att mjölken är väl söt i smaken och

Läs inlägget

Tassimo blev en favorit

Av peter@favorreklambyra.se i Diverse

2010-10-28

Har nu testat Bosch Tassimo en dryg vecka och jag måste erkänna att jag gillar den mer och mer. Till en början tyckte jag att vissa smaker var lite tama. Classic exempelvis. Espresson däremot var förvånandsvärt god. Bra styrka. Själva apparaten är lätt att använda och kräver minimal service i form av rengöring m.m. En ska jag dock funderar över är att det känns lite onödigt med alla små plastförpackningar som varje kopp kaffe eller choklad genererar.

Läs inlägget