Smartson Testpilot Hipp

Förväntningar!

Av lillhanna84@hotmail.com i 1. Förväntningar

2011-05-02

Har inte riktigt bestämt mig vilka jag ska prova, men det lutar åt smaken med cahsewnötter och Marianne crisp. Ska bli spännande att se om chokladen är nått utöver det vanliga :) Jag hoppas på smakrik choklad som smälter i munnen!

Läs inlägget

mmm

Av cecilia_hagvall@hotmail.com i 3. Under testets gång

2011-04-08

Jag och två av barnen (9 och 11år) delade på pizzan, först tyckte jag den var lite starkt kryddad, jag inte kände vilken krydda som smakade, men barnen höll inte med. Jag tyckte det hittills var den godaste pizzan som är fryst. Ett av barnen tyckte att den var god men föredrar Ristorante pizzan istället. Det andra barnent känner sig förvirrad när jag frågar om hans favorit, men han vet att denna är god!

Läs inlägget

nu så

Av cecilia_hagvall@hotmail.com i 2. Första intrycket

2011-04-08

pizzan på plåten, det ser lovande ut, pizzan ser färdig ut efter 10minuter, men vi låter den vara i 15 minuter som det står på förpackningen och det blev perfekt, önskar bara att det fanns en pizza som skickar med en bit bakplåtspappersbit

Läs inlägget

pizzan som inte fanns och kupongen som det stod fel på

Av cecilia_hagvall@hotmail.com i 1. Förväntningar

2011-04-08

När kupongen kom stod det kladdkaka på den, men för del gjorde det inget för som det såg ut så var det ingen affär som hade pizzan, men när kupongen gått ut så hittade jag den på coop forum, typiskt tänkte jag, nu är det ju ört och den pizzan som såg så god ut på förpackningen. Någon dag senare fick jag ett mail att dom skickar en ersättningskupong för

Läs inlägget

Godkänd

Av cecilia_hagvall@hotmail.com i 4. Slutomdöme

2011-04-08

Måste faktiskt säga att jag blev imponera över att det var en god pizza med frasig botten och inte för smålt med tillbehör på, den köper vi nog igen, denna gången blev det en mozzarella provar nog en ny nästa gång, det var ju fler som såg goda ut.

Läs inlägget

Grillat är godast!

Av blomman1986@hotmail.com i 2. Första intrycket

2011-03-27

Igår blev de första grill premiären med min syster! Ingenting är så gott som första gången man grillar efter vinterns uppehåll! Så därför passade jag på att ta med mig BEA. Chili och den blev genast en sucse! Till och med barnen åt den! Då är den helt klart godkänd! Kommer nog köpa den vid flera tillfällen :)

Läs inlägget

Shoppat Rydbers bea!

Av blomman1986@hotmail.com i 1. Förväntningar

2011-03-24

Yes nu har äntligen kupongen kommit och jag har handlat såsen. Vi valde chili såsen :) Det va absolut inga problem alls att handla med kupongen och jag hittade varan snabbt och enkelt i vår lokala ICA affär. Imorgon ska vi testa den och vi väntar med spänning på resultatet!

Läs inlägget

Kletigt och kul

Av sparris_84@hotmail.com i 2. Första intrycket

2011-01-21

Första intrycket: Det var sådär.. inget att ha direkt i början. Roligt att kladda med :) Undertestets gång & Slutomdöme : Hon gillade gröten sådär efter några provomgångar. Så mitt slutomdöme blir bra gröt som går lätt att blanda men dottern gillade det sådär, kommer nog inte köpa mer barngröt.

Läs inlägget

Hittade aldrig gröt för stora tjejer...

Av miawe@comhem.se i 4. Slutomdöme

2011-01-18

Vår dotter är lite drygt ett år, så vi har letat efter Hipp´s gröt från 12 månader i flera olika butiker. Tre olika ICA-butiker (varav en ICA Maxi), ett Coop Extra, ett Coop Forum och ett Willys har bara gröt för mindre barn, så vi hittade tyvärr inte gröten innan värdechecken gick ut i tid… Nu har vår tjej i stort sett slutat med färdig gröt och äter hemlagat istället.

Läs inlägget

Slutbetyg

Av carolines76@hotmail.com i 4. Slutomdöme

2011-01-16

Ja nu e det ju ett tag sen lilla fröken åt upp gröten så jag tyckte det kanske var dax att lämna slutrapporten. Som jag skrivit tidigare så tycker jag gröten är på tok för dyr, förpackningen innehåller alldeles för få portioner. Sist men åxå en viktigt punkt, tillagningen är alldeles för krånklig, det måste gå snabbare att få ordning på gröten på morgonen. Annars så tyckte hon nog om smaken, är inte speciellt kräsen av sig.

Läs inlägget